Casa Corpului Didactic Argeş

 

Simpozioane, Parteneriate, Festivaluri, Dezbateri, Expoziţii, Concursuri, Ateliere de lucru, Lansări de carte, Lansări de programe, Seminarii

 

Calendarul activităților metodico-științifice la nivelul Casei Corpului Didactic Argeș pentru anul școlar 2023-2024

 

Mai multe detalii aici.
Acord de parteneriat.

Sub egida ”Zilei Naționale a Lecturii”, Biblioteca CCD Argeș a demarat campania de promovare și stimulare a lecturii în rândul copiilor ”Dăm startul la citit”, ce se va desfășura în perioada 15.02.2022 - 15.03.2022.
Prin această campanie ne dorim să ajungem la sufletul copiilor, transformându-i în cititori activi, motivați și fericiți, oferindu-le acele mijloace și instrumente prin care ei vor descoperi că lectura este o călătorie spre propriul suflet.
Astăzi, în școlile partenere s-au desfășurat o serie de evenimente care au inclus lecturi libere, cercuri de lectură, realizare de afișe, ilustrare de carte.
Îi felicităm pe tinerii cititori și le mulțumim bibliotecarilor, profesorilor precum și părinților care s-au implicat și au susținut această campanie.
”Dăm startul la citit” continuă!

#Ziuanationalaalecturii #bibliotecaccdarges #biblioteciscolarearges #cdiarges #copii #lectura #staredebine #CitimImpreuna